Vakantie bij Connemara National Park

Woest landschap bij de Ierse westkust

Connemara National Park is een nationaal park in het westen van Ierland, in County Galway. Ierland kent in totaal 6 nationale parken, waar Connemara er dus één van is. Het nationale park ging in 1980 open en wordt sindsdien graag bezocht door toeristen en Ieren. Het national park is zo’n 2957 hectare groot. In deze hectare vind je onder andere bergen, heide, bossen en moeras. Erg divers dus en voor ieder wat wils. Lees meer over een vakantie Connemara.

Reis naar Connemara boeken? Bekijk aanbiedingen van de ANWB!

Vakantie Connemara

Steeds meer reisorganisaties bieden een vakantie naar Connemara aan. Vaak ga je dan naar het gebied Connemara, dat onderdeel is van de County Galway in Ierland. Het hoogtepunt van je vakantie Connemara is ongetwijfeld Connemara National Park. Dit national park heeft ontzettend veel te bieden aan toeristen. Je kunt er eindeloos wandelen en fietsen, bergbeklimmen, er worden wandelingen aangeboden met gidsen en je kunt je hier verbazen over de diversiteit van de Ierse natuur. Uiteraard kan je tijdens een vakantie Connemara nog meer activiteiten ondernemen:

  • Eén van de vele festivals bezoeken, bijvoorbeeld een pony festival.
  • Watersporten zoals surfen, kajakken, duiken en zwemmen.
  • Glengowla Mines bezoeken.
  • Kylemore Abbey en het romantische Victorian Walled Garden bezoeken.

TIP: Bekijk de pagina met Reisorganisaties en ontdek welke reisaanbieder jouw ideale vakantie Connemara aanbiedt!

Direct vakantie boeken

Wil je direct jouw vakantie in de omgeving van Connemara boeken? Dat kan! Bekijk het actuele reisaanbod van de reisorganisaties hieronder. Deze reisaanbieders bieden allemaal een reis aan met in het reisschema Connemara National Park.

ierland fietsen connemara

ANWB – Reizen naar Connemara

ANWB is een betrouwbare reisaanbieder die veel vakanties naar Ierland aanbiedt. Zij hebben onder andere verschillende rondreizen en autovakanties in de aanbieding waarbij je Connemara kunt ontdekken. Bekijk de verschillende aanbiedingen van de ANWB en ontdek jouw favoriet.

reizen naar connemara in ierland

Echt Ierland – Vakanties naar Connemara

Echt Ierland is de specialist op het gebied van reizen naar Ierland. Met hun jarenlange ervaring is het een fijne reisaanbieder voor een vakantie naar Connemara. Bekijk de verschillende reizen naar dit prachtige natuurgebied en ontdek of er een reis voor je tussen zit!

connemara national park ierland

Goedkope vakanties van Prijsvrij.nl

Prijsvrij.nl staat bekend om de goedkope vakanties die zij kunnen aanbieden. Bij Prijsvrij.nl betaal je geen boekingskosten, dus dat is een groot voordeel. Bekijk de verschillende vakanties naar Ierland van Prijsvrij.nl en ontdek of er iets voor je tussen zit!

Connemara National Park

Als je richting Connemara National Park rijdt, zie je meteen één van de 50 indrukwekkende bergen opdoemen. De bergen Twelve Bones, Maum Turken, Diamond Hill, Sheffrey en Partry maken allen onderdeel uit van dit prachtige natuurgebied. Je kunt hier eindeloos wandelen of fietsen. Het is een prachtig natuurgebied waar je je makkelijk een hele dag kunt vermaken. Naast de indrukwekkende natuur vind je in het National Park ook nog:

  • Een mooie picknickplaats waar je met het hele gezin een broodje kunt eten.
  • Een gezellig theehuisje voor een warme drank.
  • Leuke speeltuin voor de kinderen.

Een bezoek aan het nationale park is gratis.

Rondreis Ierland boeken? Bekijk de beste aanbiedingen!

Reisaanbieders bekijken

Wandelen & Wandelvakantie

Connemare National Park is een prachtig wandelgebied. Je kunt hier werkelijk uren wandelen. Er staan verschillende wandelroutes uitgestippeld waarbij je kunt genieten van de indrukwekkende natuur.

Overnachten in de omgeving

Naast een reis met een gerenommeerde reisaanbieder of reisorganisatie, kan je je vakantie Connemara ook zelf samenstellen. Je kunt zelf een vakantiehuisje, cottage, B&B of hotel in de buurt zoeken en hier je vakantie verblijven. Tevens kan je dit prachtige nationale park bezoeken tijdens een rondreis door Ierland. Huur een auto in Ierland en rijd dit prachtige land door volgens je eigen route en tijdsplanning. Boek vanuit Nederland een overnachtingsmogelijkheid en beleef jouw ultieme vakantie Connemara!

TIP: Wil je graag zelf een vakantiehuis, cottage, B&B of hotel in de buurt boeken? Bekijk op de pagina over reisaanbieders het actuele aanbod voor hotels en vakantiehuizen in de omgeving.

Goedkope vakantie naar Connemara boeken? Ontdek Prijsvrij.nl!

Populaire hotels en B&B’s

Vergelijk de verschillende hotels, B&B’s en hostels via onderstaande vergelijkingssites:

 

photo by: MacEntee, Mason, Powers

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen naar Ierland!

Aanbiedingen bekijken