Weekend Ierland

Lang of kort, een weekendje Ierland is fantastisch!

Wil je lekker een weekendje weg? Overweg dan zeker een weekend Ierland. Dit land biedt volop mogelijkheden voor een weekendje of lang weekend Ierland. Bedenk van te voren wel goed dat je in een weekend niet alle hoogtepunten van Ierland kunt bezoeken. Je zult keuzes moeten maken. We geven je tips wat je in een weekendje Ierland of een lang weekend Ierland kunt bezoeken.

TIP: Bij reisaanbieder VakantieXperts kan je vrijblijvend advies aanvragen. Zij helpen je met plannen van jouw ideale weekendje Ierland. 

Weekend Ierland boeken? Bekijk de aanbiedingen van De Jong Intra!

Aanbiedingen bekijken

Weekendje Ierland

In een weekendje Ierland raden wij aan om niet alles te willen bezoeken. Je moet een keuze maken wat je wilt zien of doen. Veel mensen kiezen voor een weekend Dublin. Deze hoofdstad van Ierland heeft je erg veel te bieden tijdens een heerlijk weekendje weg. Gezellige restaurantjes en Ierse pubs, leuke musea en voldoende bezienswaardigheden. Een andere mogelijkheid is om een wandelvakantie van een weekend te boeken. Zoek een wandeling uit die je mooi in een weekendje kunt wandelen, of loop een deel van een langere wandeling.

Lang weekend Ierland

Tijdens een lang weekend Ierland heb je meer mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld meerdere steden bezoeken tijdens je weekendje. Combineer een weekend Dublin met de gezellige studentenstad Galway. Of combineer de Klippen van Moher met Nationaal Park The Burren en het muzikale dorpje Doolin.

Vraag gratis en onafhankelijk reisadvies aan bij VakantieXperts

Gratis reisadvies

Reisaanbieders en reisorganisaties

Er zijn steeds meer reisaanbieders en reisorganisaties die een weekend Ierland aanbieden, zowel een lang weekend als een kort weekendje. Het aanbod is enorm. Op de pagina over reisorganisaties hebben wij betrouwbare aanbieders geselecteerd. Bekijk het aanbod en ontdek welke aanbieder jouw ideale weekendje Ierland aanbiedt!

Direct weekend Ierland boeken

Wil je graag direct jouw weekendje weg naar Ierland boeken? Dat kan! Bekijk onderstaande reisorganisaties, zij hebben allemaal een weekend Ierland in hun reisaanbod. Vergelijk de prijzen en boek het korte of lange weekend wat het beste bij jou past.

Weekend naar Ierland zelf samenstellen

Naast een lang weekend Ierland met een reisorganisatie, kan je je weekendje weg ook zelf samenstellen. Op deze manier heb je meer vrijheid in vliegtijden, hotels en prijzen. Boek zelf een vliegticket en hotel of vakantiehuisje en zorg dat het een goedkoop weekend Ierland wordt!

TIP: Bekijk de pagina met tips over goedkope vluchten naar Ierland en tips over het vinden van jouw ideale vakantiehuisje.

Aanbiedingen weekendjes weg naar Ierland

weekend dublin in ierland

De Jong Intra – Weekend Dublin in Ierland

De Jong Intra is al ruim 95 jaar een betrouwbare reisaanbieder. De Jong Intra biedt een erg leuke stedentrip naar Dublin aan. Een weekendje in Dublin waarbij je onbezorgd kunt genieten van alles wat deze stad je te bieden heeft. Bekijk de reis en ontdek of deze aan jouw wensen voldoet!

Weekendjes weg bekijken
weekend belfast in ierland

Echt Ierland – Weekendje Belfast of Dublin

Echt Ierland is de specialist op het gebied van vakanties naar Ierland. In het ruime aanbod zitten een aantal leuke weekendjes weg naar Belfast en Dulblin. Onvergetelijke stedentrips waarbij je de hele stad kunt ontdekken. Bekijk deze bijzondere weekendjes naar Ierland en ontdek welke het beste bij je past!

Weekendjes weg bekijken
weekendje weg naar ierland - trim castle

Weekendje weg met BBI Travel

BBI Travel biedt ontzettend veel weekendjes weg naar Ierland aan. Van geheel onthaasten in Donegal tot een korte vakantie naar de westkust en een romantisch weekend naar Wicklow. Bekijk de vele weekenden van BBI Travel en ontdek jouw droom weekendje weg!

Weekendje weg bekijken

photo by: Eskling, Veenkamp, Milo, Crippa

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen!

Aanbiedingen bekijken