Weekend Ierland

Lang of kort, een weekendje Ierland is fantastisch!

Wil je lekker een weekendje weg? Overweg dan zeker een weekend Ierland. Dit land biedt volop mogelijkheden voor een weekendje of lang weekend Ierland. Of je nu op zoek bent naar een weekend lang natuur of juist een stedentrip in één van de mooie steden. In Ierland kan het allemaal. Bedenk van te voren wel goed dat je in een weekend niet alle hoogtepunten van Ierland kunt bezoeken. Je zult keuzes moeten maken. We geven je tips wat je in een weekendje Ierland of een lang weekend Ierland kunt bezoeken.

Weekend Ierland boeken? Bekijk de aanbiedingen van BBI Travel!

Weekendje Ierland

In een weekendje Ierland raden wij aan om niet alles te willen bezoeken. Je moet een keuze maken wat je wilt zien of doen. Veel mensen kiezen voor een weekend Dublin. Deze hoofdstad van Ierland heeft je erg veel te bieden tijdens een heerlijk weekendje weg. Gezellige restaurantjes en Ierse pubs, leuke musea en voldoende bezienswaardigheden. Een andere mogelijkheid is om een wandelvakantie van een weekend te boeken. Zoek een wandeling uit die je mooi in een weekendje kunt wandelen, of loop een deel van een langere wandeling door de indrukwekkende Ierse natuur.

Lang weekend Ierland

Tijdens een lang weekend Ierland heb je meer mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld meerdere steden bezoeken tijdens je weekendje. Combineer een weekend Dublin met de gezellige studentenstad Galway. Of combineer de Klippen van Moher met Nationaal Park The Burren en het muzikale dorpje Doolin.

TIP: Houd je van whiskey? Upgrade je weekend Ierland met een bezoek aan een whiskey distilleerderij. Denk aan de distilleerderij van Jameson in Dublin of Locke’s Distillery Musem in Kilbeggan. 

Rondreis Ierland boeken? Bekijk de beste aanbiedingen!

Reisaanbieders bekijken

Reisaanbieders en reisorganisaties

Er zijn steeds meer reisaanbieders en reisorganisaties die een weekend Ierland aanbieden, zowel een lang weekend als een kort weekendje. Het aanbod is enorm. Op de pagina over reisorganisaties hebben wij betrouwbare aanbieders geselecteerd. Bekijk het aanbod en ontdek welke aanbieder jouw ideale weekendje Ierland aanbiedt!

Direct weekend Ierland boeken

Wil je graag direct jouw weekendje weg naar Ierland boeken? Dat kan! Bekijk onderstaande reisorganisaties, zij hebben allemaal een weekend Ierland in de aanbieding. Vergelijk de prijzen en boek het korte of lange weekend wat het beste bij jou past. Ontdek onderstaande aanbieders en hun unieke aanbiedingen:

Weekend naar Ierland zelf samenstellen

Naast een lang weekend Ierland met een reisorganisatie, kan je je weekendje weg ook zelf samenstellen. Op deze manier heb je meer vrijheid in vliegtijden, hotels en prijzen. Boek zelf een vliegticket en hotel of vakantiehuisje en zorg dat het een goedkoop weekend Ierland wordt! Ben je op zoek naar een goedkoop weekend Ierland? Bekijk de pagina met tips over goedkoop vliegen naar Ierland en tips over overnachten in Ierland.

Aanbiedingen weekendjes weg naar Ierland

weekendje weg naar ierland - trim castle

Weekendje weg met BBI Travel

BBI Travel biedt ontzettend veel weekendjes weg naar Ierland aan. Van geheel onthaasten in Donegal tot een korte vakantie naar de westkust en een romantisch weekend naar Wicklow. Bekijk de vele weekenden van BBI Travel en ontdek jouw droom weekendje weg!

weekend belfast in ierland

Echt Ierland – Weekendje Belfast of Dublin inclusief vlucht

Echt Ierland is de specialist op het gebied van vakanties naar Ierland. In het ruime aanbod zitten een aantal leuke weekendjes weg naar Belfast en Dublin. Onvergetelijke stedentrips waarbij je de hele stad kunt ontdekken. Bekijk deze bijzondere weekendjes naar Ierland en ontdek welke het beste bij je past!

weekend dublin in ierland

De Jong Intra – Weekend Dublin in Ierland

De Jong Intra is al ruim 95 jaar een betrouwbare reisaanbieder. De Jong Intra biedt een erg leuke stedentrip naar Dublin aan inclusief vlucht. Een weekendje in Dublin waarbij je onbezorgd kunt genieten van alles wat deze stad je te bieden heeft. Bekijk de aanbieding en ontdek of deze aan jouw wensen voldoet!

Weekend Belfast Ierland - Botanic Garden

Goedkoop weekend Ierland – Vakantiediscounter

De Vakantiediscounter heeft verschillende goedkoper weekendjes naar Ierland in de aanbieding. Ontdek bijvoorbeeld het weekend naar Dublin of County Galway. De aanbiedingen zijn altijd inclusief vlucht, dus je boekt alles eenvoudig tegelijk. Bekijk de verschillende aanbiedingen en boek eenvoudig een goedkoop weekendje Ierland!

 

photo by: Eskling, Veenkamp, Milo, Crippa

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen!

Aanbiedingen bekijken