Groepsreis Ierland

Heb je geen reispartner, maar wil je wel graag het indrukwekkende Ierland ontdekken? Dat is een groepsreis Ierland misschien wel iets voor jou. Een groepsreis is niet alleen voor mensen die in hun eentje reizen, je kunt ook met z’n tweeën of drieën deelnamen aan groepsreizen. Het voordeel aan een groepsreis door Ierland is dat je altijd gezelligheid om je heen hebt. Je reis met een groep onbekende, en ervaart samen dit prachtige, onbekende land. Lees meer over de verschillende soorten groepsreizen naar Ierland.

Rondreis Ierland boeken? Bekijk de beste aanbiedingen!

Reisaanbieders bekijken

Verschillende groepsreizen

Er zijn verschillende soorten groepsreizen naar Ierland. Er zijn actieve groepsreizen, singlereizen speciaal voor singles, busreizen, wandelvakanties, fietsvakanties, groepsrondreizen, jongerenreizen en excursiereizen. Al deze groepsreizen hebben hun eigen speerpunten, eisen en voorzieningen. Of je nu een natuurliefhebber bent, een fanatieke fietser, een groepsrondreis wilt maken of juist met het hele gezin naar Ierland wilt. Er is altijd een groepsreis Ierland voor jou!

Actieve groepsreis

Tijdens een actieve groepsreis ga je samen met de groep activiteiten ondernemen of leren. Dit kunnen allerlei verschillende activiteiten zijn, maar ook 10 dagen dezelfde activiteit. Bijvoorbeeld 10 dagen hiken of wandelen.

Singlereis

Een singlereis is een groepsreis speciaal voor singles. Samen kan je Ierland ontdekken. Het fijne aan een singlereis is dat je vaak op eenpersoonskamers wordt ingedeeld.

Wandelvakantie

Een wandelvakantie wordt veelal aangeboden in de vorm van een groepsreis. Samen met een groep wandel je een populaire route. Het voordeel aan een georganiseerde wandelreis is dat je bagage tijdens de wandeling alvast naar het volgende hotel of B&B wordt gebracht.

Fietsvakantie

Tijdens een georganiseerde fietsvakantie fiets je door de indrukwekkende Ierse natuur. Dit kan op een racefiets, maar ook prima op een mountainbike of stadsfiets. Fietsvakanties worden in allerlei niveaus aangeboden, zodat zowel beginners als meer ervaren fietsers mee kunnen op een fietsvakantie.

Groepsreis Ierland boeken? Bekijk populaire reisaanbieders!

Aanbiedingen bekijken

Groepsrondreis

Een groepsrondreis is eigenlijk een rondreis door Ierland, maar dan met een groep. Samen met de groep ontdek je het indrukwekkende Ierland.

Jongerenreis

Een jongerenreis is een groepsreis speciaal voor jongeren. Samen met andere jongeren ontdek je al het moois van Ierland. Wil je liever een actieve vakantie? Ga dan voor een actieve jongerenvakantie!

Excursiereis

Een excursiereis is een groepsreis waarbij allerlei leuke activiteiten en excursies worden georganiseerd. Je kunt zelf opgeven met welke excursies je wel en niet mee wilt, zodat je ook genoeg vrije tijd hebt tijdens je vakantie.

Busreis

Een busreis is een groepsreis waarbij je je verplaatst met de bus. Je rijdt van bestemming naar bestemming en maakt zo een unieke rondreis!

Direct groepsreis naar Ierland boeken

Wil je graag een groepsreis naar Ierland boeken? Bekijk het actuele aanbod groepsreizen van onderstaande reisaanbieders. Direct boeken is mogelijk.

Groepsrondreis Ierland

Tijdens een groepsrondreis Ierland ontdek je anderen het prachtige Ierland. Samen maak je een rondreis door Ierland. Je gaat de vooraf afgesproken hoogtepunten van Ierland langs. Van de Cliffs of Moher en de Wicklow Mountains tot het bruisende Cork, of hoofdstad Dublin. Er zijn allerlei verschillende groepsrondreizen Ierland, vergelijk de rondreizen dus goed zodat je alle bezienswaardigheden tegenkomt die jij graag wilt bezoeken!

Groepsrondreis Ierland boeken? Bekijk het aanbod van SIMI!

Reisaanbieders en reisorganisatie

Jaarlijks worden er ontzettend veel groepsreizen naar Ierland aangeboden. Er zijn verschillende reisaanbieders en reisorganisaties die een groepsreis Ierland aanbieden. Allen met hun eigen eigenschappen, voorzieningen en eisen. Tussen de reisaanbieders zijn veel verschillen. Zo zijn er reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in Ierland als vakantieland. Zij weten alles over Ierland en kunnen je alle leuke, onontdekte plekjes van het land laten zien. Er zijn ook wat grotere reisaanbieders, die veel groepsreizen aanbieden en ook een groepsreis naar Ierland.

TIP: Bekijk het actuele aanbod reisaanbieders en ontdek welke organisatie jouw ideale groepsreis Ierland aanbiedt!

Groepsreis jongeren Ierland - SIMI

Groepsreis voor jongeren naar Ierland

SIMI is gespecialiseerd in jongerenreizen. In hun aanbod zitten ook groepsreizen (voor jongeren) naar Ierland. Wil je op reis met leeftijdsgenoten? Veel ontdekken van de Ierse natuur? Veel gezelligheid en een goede sfeer? Bekijk dan zeker het aanbod van SIMI en ontdek de groepsreizen speciaal voor jongeren!

Groepsreis Ierland met De Jong Intra - Cliffs of Moher

De Jong Intra – Groepsreis

De Jong Intra heeft een ruim aanbod in groepsreizen naar Ierland. Je hebt hier de keuze uit een vliegreis of een busreis en ook het aantal dagen is erg flexibel. Van 8 dagen tot 16 dagen en alles daar tussenin. Bekijk de verschillende groepsreizen en ontdek welke reis naar welke hoogtepunten gaat. Maak zo je keuze voor jouw ideale groepsreis naar Ierland.

Groepsreis Schotland, Engeland en Wales

Veel reisaanbieders bieden een combinatiereis aan waarbij ze een groepsreis naar Ierland combineren met andere landen. Bijvoorbeeld een groepsreis Ierland, Schotland, Engeland en Wales. Je kunt met deze reis alle hoogtepunten van het Verenigd Koninkrijk ontdekken. Zeker een aanrader als je wat meer tijd hebt en zo iets langer op reis kunt.

Beste tijd

Wat is de beste tijd om naar Ierland te gaan? Qua weer en klimaat zijn de zomermaanden de beste periode om Ierland te bezoeken. In de maanden mei t/m augustus is er de minste kans op regen en wordt het gemiddeld zo’n 19 °C.

Duur of goedkoop

Is Ierland een duur vakantieland? Over het algemeen is het leven in Ierland duurder dan in Nederland. Boodschappen, uiteten en winkels zijn duurder dan in Nederland. Als je op vakantie bent merk je het vooral in restaurants en in de supermarkt.

 

photo by: Koester, Martin

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen!

Aanbiedingen bekijken