Busreis Ierland

Busreizen naar Ierland zijn onvergetelijk. Een busreis Ierland is de perfecte manier om op een ontspannen manier de vele hoogtepunten van Ierland te ontdekken. Van de indrukwekkende Cliffs of Moher tot de bruisende stad Dublin en van de toeristische Ring of Kerry tot de gezellige Ierse steden Belfast en Cork. Een rondreis met de bus door Ierland is zeker een aanrader! Lees meer over busreizen Ierland. Wil je in 2020 genieten van een busreis naar Ierland? Bekijk onderstaande reisaanbieders zoals Kras en Oad en boek nog eenvoudig een busreis voor 2020!

Busreis naar Ierland boeken? Bekijk de aanbiedingen van OAD!

Busreizen naar Ierland

Tijdens een busreis naar Ierland ontdek je het unieke landschap van Ierland, eenvoudig vanuit de bus. Je maakt met een groep een rondreis door de prachtige natuur. Van ruwe kliffen tot hoge bergen en van groene velden tot ijskoude meertjes. Tijdens een busreis Ierland kom je het allemaal tegen! Busreizen naar Ierland zijn kan je op 2 manieren invullen. Je kunt vanuit Nederland een busreis boeken inclusief overtocht met een ferry en overnachtingen in prettige hotels. Daarnaast is het ook mogelijk om een vlieg busreis te boeken. Je vliegt dan vanuit Nederland met het vliegtuig naar Ierland en maakt dan in Ierland een rondreis met een touringcar. Het verschilt per busreis of het inclusief ontbijt en diner is of op basis van bed & breakfast. Daarnaast kunnen de opstapplekken ook enorm verschillen. Zo zijn er busreizen vanuit Nederland en vanuit België. Bekijk welke opstapplek voor jou het gunstigst is.

TIP: Vergelijk de verschillende reisaanbieders met busreizen goed en kies uiteindelijk de busreis die aan jouw wensen voldoet!

Schotland & Engeland

Uiteraard zijn er verschillende busreis combinaties mogelijk. Je kunt je rondreis per bus door Ierland combineren met bijvoorbeeld de volgende landen en gebieden in het Verenigd Koninkrijk:

Op deze manier combineer je deze bijzondere landen en kan je genieten van al het moois wat deze landen je te bieden hebben op het gebied van natuur, cultuur en eten en drinken. Veel reisaanbieders hebben aanbiedingen voor bijvoorbeeld busreis combinaties van Ierland en Schotland of Ierland en Engeland.

Direct busreis Ierland boeken voor

Wil je direct een busreis naar Ierland boeken? Bekijk het aanbod van onderstaande reisaanbieders en boek direct jouw ideale busreis naar Ierland!

Reisaanbieders en reisorganisaties

Er zijn verschillende reisaanbieders en reisorganisaties die busreizen Ierland aanbieden. Allen met hun eigen eisen, routes en prijzen. Vergelijk goed de verschillen tussen de busreizen en kies uiteindelijk jouw ideale busreis Ierland. Verschillen kunnen onder andere zitten in:

  • Lengte van busreis.
  • Bezienswaardigheden die bezocht worden.
  • Zijn excursies inbegrepen, of moet je hiervoor extra betalen?
  • Is de overtocht naar Ierland met de trein of met de boot?
  • Opstapplek. Het kan een busreis zijn vanuit België en vanuit Nederland.

Rondreis Ierland boeken? Bekijk de beste aanbiedingen!

Reisaanbieders bekijken

OAD Busreizen Ierland

OAD Busreizen

OAD is gespecialiseerd in busreizen naar Europa; zo bieden zij ook busreizen naar Ierland aan. Je hebt bij OAD keuze uit vlieg-busreizen en rondreizen met de bus. Ook het aantal dagen verschilt per reizen. Je kunt al weg voor 8 dagen, maar je kunt er ook een langere vakantie van maken van 15 dagen. Bekijk het aanbod van OAD en ontdek welke busreis naar Ierland het beste bij jouw wensen past.

busreis naar Ierland - groepsreis

De Jong Intra – Specialist in mooie busreizen naar Ierland

De Jong Intra is een betrouwbare reisaanbieder die al ruim 45 jaar mooie reizen aanbiedt. Zij hebben een aantal goede busreizen in de aanbieding. Van speciale excursiereizen tot rondreizen waarbij je veel van het mooie Ierland kunt ontdekken. Bekijk de verschillende reizen van De Jong Intra en ontdek of jouw droomreis ertussen zit!

Rondreis Ierland met bus

Ierland is een fantastisch land voor een rondreis met de bus. Het land heeft verschillende bezienswaardigheden die allen op een mooie afstand van elkaar liggen voor een rondreis. Er worden verschillende rondreizen met de bus aangeboden door verschillende reisaanbieders. Voordelen van rondreizen met de bus zijn dat je geen gebruik hoeft te maken met het openbaar vervoer in Ierland. De busreizen zijn geheel verzorgd, alles zit bij de prijs inbegrepen. Je hoeft je geen zorgen te maken over ontbijt, extra kosten voor vervoer en dergelijke. De bus rijdt je overal heen en is voorzien van airco.

Groepsreis en excursiereis

Busreizen zijn altijd groepsreizen. Je reist met een gezelschap het land of een regio door. Samen ontdek je de mooiste plekjes van Ierland. Veelal zijn busreizen naar Ierland ook excursiereizen. Tijdens een excursiereis onderneem je allerlei excursies. Je rijd met de bus door Ierland en onderweg kan je uitstappen bij allerlei leuke bezienswaardigheden en hoogtepunten. Een ontzettend leuke manier om veel van het land te zien en veel te kunnen ondernemen en ontdekken!

Busreis naar Ierland boeken? Bekijk de aanbiedingen van OAD!

Bestemmingen en bezienswaardigheden

Alle busreizen Ierland hebben verschillende bestemmingen en bezoeken verschillende bezienswaardigheden. Bedenk van te voren goed welke hoogtepunten van Ierland je zeker weten wilt bezoeken. Een korte lijst van hoogtepunten van Ierland zijn:

 

photo by: Murphy, Veenkamp

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen!

Aanbiedingen bekijken