Jongerenreis Ierland

Gezellig op vakantie met vrienden en/of andere jongeren

Wil je graag met jongeren op vakantie naar Ierland? Gezellig met leeftijdsgenoten genieten van alles wat dit prachtige land je te bieden heeft inclusief de hippe Irish pubs? Dat kan! Hier zijn speciale jongerenreizen voor. Een jongerenreis Ierland is een gezellige en goedkope vakantie waarbij je alle highlights van Ierland kunt bewonderen. Van de indrukwekkende Cliffs of Moher tot het hippe Dublin en studentenstad Galway. Lees op deze pagina tips en info over een jongerenreis Ierland.

Jongerenreis Ierland boeken? Bekijk de beste aanbiedingen van Simi Reizen!

Jongerenreis naar Ierland

Een jongerenreis Ierland wordt meestal besteed als een rondreis. Met een bus het hele land door naar alle bezienswaardigheden van Ierland. Samen met andere jongeren op pad om dit unieke Europese land te ontdekken. Ga op onderzoek uit! Ontdek waar je pint of Guinness het lekkerst smaakt. Ontdek hoe steil de kliffen daadwerkelijk zijn. Ontdek welke leuke steden je allemaal kunt vinden in Ierland. Tijdens een jongerenvakantie naar Ierland staat gezelligheid voorop. Gezellig samen met andere jongeren dit bijzondere land verkennen. Samen met andere jongeren uiteten, excursies ondernemen en samen nieuwe vriendschappen sluiten. Een jongerenvakantie naar Ierland kan je op verschillende manieren invullen. Je hebt de keuze uit een actieve vakantie, een groepsreis, een reis speciaal voor singles en een rondreis.

Actieve jongerenvakantie

Tijdens een actieve jongerenvakantie naar Ierland ga je met allerlei actievelingen op reis. Samen kan je allerlei activiteiten ondernemen zoals mountainbiken, hiken, paragliden, canyoning en nog veel meer. Vaak kan je je tijdens de vakantie inschrijven voor de verschillende activiteiten, zo kan je dus daar ter plekke beslissen waar je zin in hebt.

Groepsreis Ierland

Veel jongerenreizen naar Ierland zijn groepsreizen. Een vakantie waarbij je met een groep het prachtige Ierland zult ontdekken. Je doet veel excursies samen, maar hebt ook voldoende ruimte om je eigen ding te doen.

Jongerenreis Ierland boeken? Bekijk de beste aanbiedingen van Simi Reizen!

Jongeren rondreis

Een rondreis door Ierland laat je alle mooiste plekjes van het land zien. Zo reis je samen met andere jongeren langs Dublin, Galway, The Burren, Cliff of Moher, Connemara en nog veel meer mooie hoogtepunten van Ierland. Je reist met een bus door het land en verblijft steeds in andere hotels of appartementen. Wil je graag veel culturele aspecten van het land zien? Overweeg dan zeker een rondreis!

Single reizen

Ben je jong en single? Overweeg dan zeker mee te gaan met een single reis naar Ierland. Samen met andere singles ontdek je het prachtige Ierland op een ontspannen manier. Met een reis voor alleenstaanden is het niet erg als je geen reismaatje hebt, bijna iedereen gaat hier in z’n eentje mee op reis. De gehele reis is hier ook op ingericht. Dus wil je graag alleen op een kamer slapen? Geen probleem. Wil je graag wat tijd voor jezelf? Ook dat is gewoon mogelijk tijdens een jongerenvakantie voor singles.

Direct jongerenvakantie Ierland boeken

Wil je graag direct jouw jongerenreis Ierland boeken? Dat kan! Bekijk het aanbod van onderstaande reisaanbieders. Al deze organisaties hebben een jongerenreis naar Ierland in hun reisaanbod.

Reisaanbieders en reisorganisaties

Er zijn verschillende reisaanbieders en reisorganisaties die een jongerenreis Ierland aanbieden. Bekijk voor je boekt goed naar de verschillen. Verschillen kunnen zitten in prijs, reisdagen, overnachtingsmogelijkheden en bezienswaardigheden die je gaat bezoeken. Op deze pagina vind je onder andere een linkje naar jongerenreizen van BBI Travel en SIMI reizen. Het grote verschil tussen deze 2 reisaanbieders is dat SIMI Reizen gespecialiseerd is in jongerenreizen en BBI Travel juist in reizen naar Ierland. Dus bij SIMI Reizen hebben ze jarenlange ervaring in het organiseren van reizen voor jongeren, terwijl BBI Travel juist Ierland op zijn duimpje kent en je alle mooiste plekken van Ierland kan laten zien.

TIP: Bekijk de pagina met reisaanbieders en ontdek wie jouw ideale vakantie naar Ierland aanbiedt!

Jongerenvakantie boeken? Bekijk de aanbiedingen van Simi Reizen!

Beste reisperiode

Wat is de beste reisperiode voor een jongerenreis Ierland? De meeste jongerenreizen worden in de zomervakantie aangeboden. Dit komt goed uit, want de maanden juli en augustus zijn qua weer en klimaat de beste maanden voor een reis naar Ierland. De temperatuur is dan het aangenaamst en je hebt de minste kans op regen! Toch kan je ook buiten de zomervakantie een fijne vakantie in Ierland beleven. Door het milde zeeklimaat kent Ierland milde winters en redelijk koele zomers.

Jongerenreis Ierland met Simi Reizen - Connemara

Simi Reizen – Actieve jongerenreizen naar Ierland

Simi Reizen is gespecialiseerd in jongerenreizen en groepsreizen naar de mooiste plekken van Europa, de Verenigde Staten en Canada. Zo ook naar Ierland. Bekijk de mooie aanbiedingen die zij hebben voor een groepsreis voor jongeren naar Ierland.

Tips jongerenreis Ierland

  • Heb je een vrije dag in je reisschema? Veel theaters, kledingwinkels en bioscopen bieden kortingen aan jongeren. Let op: Hier heb je vaak een studentenpas met foto en geboortedatum voor nodig.
  • Wil je graag je rondreis als jongeren zelf samenstellen? Dat kan in Ierland heel goed. Er zijn veel goedkope overnachtingsmogelijkheden speciaal voor jongeren en studenten. Overal zijn jeugdherbergen, hostel, goedkope B&B’s. Het leuke aan deze goedkope slaapmogelijkheden is dat je hier veel jongeren tegenkomt die je op sleeptouw kunnen nemen of nog wat laatste tips kunnen uitwisselen.
  • Musea in Ierland zijn gratis, ook voor jongeren en studenten.
  • In Ierland mag je vanaf 18 jaar alcohol drinken en kopen. Houd hier rekening mee tijdens je jongerenreis.
  • Ierland maakt gebruik van de Euro. Je kunt overal gewoon met de Euro betalen.

 

photo by: LaRose

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen!

Aanbiedingen bekijken