Bezienswaardigheden Ierland

De bekendste bezienswaardigheden van Ierland zijn ongetwijfeld de prachtige, ongerepte natuur en de historische dorpjes en steden. De woeste uitzichten, de mooie landschappen. Dat is voor vele toeristen de rede voor een rondreis Ierland. Het land heeft naast de indrukwekkende natuur, ook bijzondere bezienswaardigheden die het bezoeken zeker waard zijn.

Reis naar Ierland boeken? Bekijk populaire aanbiedingen!

Aanbieders bekijken

Keltische bezienswaardigheden

Ierland staat bekend vanwege zijn Keltische bezienswaardigheden. Bezienswaardigheden die stammen uit de Keltische cultuur. Eeuwenoude bezienswaardigheden die het bezoeken meer dan waard zijn. Benieuwd naar de Keltische bezienswaardigheden? Overweeg dan zeker een rondreis langs de Keltische Kustroute. Een route van 403 kilometer die je onder andere langs de volgende Keltische bezienswaardigheden in Ierland brengt:

  • Spike Island
  • Ballycotton
  • Waterford
  • Curracloe Beach
  • WIcklow Gaol

Bezienswaardigheden Ierland

De bezienswaardigheden van Ierland zijn op te delen in verschillende categorieën. Zoals net genoemd, de natuur is hier een belangrijke van.

Natuur

De natuur van Ierland is werkelijk prachtig. Van woeste rotspartijen tot indrukwekkende kliffen bij zee. In Ierland vind je prachtige tuinen, Belangrijke bezienswaardigheden op het gebied van natuur in Ierland zijn:

Rondreis Ierland boeken? Bekijk de beste aanbiedingen!

Reisaanbieders bekijken

Steden en dorpen

Naast de indrukwekkende natuur heeft Ierland ook een aantal gezellige dorpjes en steden vol historie. Kleurrijke vissersdorpjes vol gezelligheid en sfeer. Grotere steden vol historische kastelen, landhuizen, musea en geschiedenis. Bekijk de volgende interessante steden en dorpen van Ierland.

Activiteiten

Tijdens een rondreis Ierland zijn er een aantal activiteiten ontzettend populair. Sommige toeristen komen hier zelfs speciaal voor naar Ierland.

 

 

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen naar Ierland!

Aanbiedingen bekijken