Camperreis Ierland

Onbezorgd en avontuurlijk

Een camperreis door Ierland is ontzettend populair. Steeds meer toeristen reizen met de camper door Ierland, van stad naar stad en van de ene bezienswaardigheid naar de andere. Een camperreis geeft je het gevoel van onbezorgdheid. Iedere dag opnieuw bedenken waar je heen wilt rijden, wat je wilt ontdekken. Met een camperreis heb je ook de vrijheid om een dagje niet te rijden als je geen zin hebt. Dan geniet je juist even van de natuur waar je op dat moment bent. We zetten verschillende tips over een camperreis door Ierland voor je op een rij.

Camper huren? Ontdek de aanbiedingen bij BBI Travel!

Populaire bestemmingen camperreis Ierland

Met de camper door Ierland kom je langs de mooiste plekjes. De wegen zijn overal goed te berijden en je rijdt door de indrukwekkende Ierse natuur. De smalle weggetjes maken een camperreis door Ierland erg idyllisch, je waant je af en toe echt in een sprookje. Populaire bestemmingen voor een camperreis door Ierland zijn:

Vrij kamperen

Het is in Ierland toegestaan om vrij te kamperen. Je mag in principe overal waar je maar wilt je camper of tent neerzetten en overnachten. Uiteraard wel in toestemming met eventuele eigenaren. Het is toegestaan om maximaal 24 uur op dezelfde plek vrij te kamperen in Ierland.

Camperplaatsen

Naast vrij kamperen, kan je ook terecht op zogenoemde camperplaatsen. Er zijn een aantal reguliere parkeerplaatsen waar je maximaal 24 uur met de camper kunt staan. Deze camperplaatsen zijn zowel langs de snelweg als op binnenwegen. En uiteraard zijn er een heel aantal campings waar je met de camper goed terecht komt. Campings van alle gemakken voorzien. Van campingwinkeltjes tot sanitair en recreatie, zodat jij weer met een goedgevulde camper op reis kunt door Ierland.

Camper huren? Ontdek de aanbiedingen bij BBI Travel!

Direct camper huren

Wil je graag direct een camper huren? Met de camper naar Ierland en daar genieten van de indrukwekkende natuur en gezellig steden? Bekijk onderstaande vergelijkingswebsites en ontdek de goedkoopste deals. Op deze websites vergelijk je snel en eenvoudig de prijzen en beschikbaarheid van een camper in Ierland.

camperreis ierland

Camperhuur Ierland – BBI Travel

BBI Travel is een betrouwbare reisaanbieder gespecialiseerd in reizen naar Scandinavië, IJsland en Ierland. Zij hebben allerlei verschillende soort vakanties in het assortiment. Van prachtige autorondreizen door de natuur tot actie vakanties en stedentrips. Je kunt ook via hen een camper huren zodat je op eigen houtje Ierland kunt ontdekken. Bekijk de mogelijkheden en ontdek of jouw droom camper ertussen zit!

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen!

Aanbiedingen bekijken