Overnachten in Ierland

Ierland is een populair vakantieland. Veel toeristen boeken een vakantie naar Ierland en genieten van al het moois wat dit land in het Verenigd Koninkrijk te bieden heeft. Van ruige natuur tot historische ruïnes en kastelen. Door de populariteit als vakantieland zijn er ook veel verschillende vormen van overnachten in Ierland. Er zijn verschillende bijzondere vormen van overnachten zoals vuurtorens, bubbeltenten en kastelen. Maar er zijn uiteraard ook wat gebruikelijkere manieren waar je kunt slapen zoals hotels, campings en cottages. Ontdek meer over overnachten in Ierland!

Overnachten in Ierland? Bekijk populaire aanbiedingen!

Aanbieders bekijken

Bijzonder overnachten in Ierland

Wil je graag bijzonder overnachten in Ierland? Dat kan! In Ierland zijn een heel aantal bijzondere overnachtingsmogelijkheden. Je kunt in Ierland slapen in onder andere:

  • Vuurtoren
  • Bubbeltent
  • Tippietent
  • Kasteelhotels
  • Boerderij

Kamperen in Ierland

Een andere manier van overnachten in Ierland is kamperen. Kamperen in Ierland kan op verschillende campings en glampings in het land. Er zijn verschillende soorten campings in Ierland. Van kleine campings met ongeveer 60 staanplaatsen tot grote campings van alle faciliteiten voorzien. Naast campings zijn er ook allerlei glampings in Ierland. Een glamping is een luxere camping waar de tent al voor je klaar staat. Je hoeft naar een glamping dus niet je eigen tent of caravan mee te nemen, maar je kunt direct je bed in duiken die al voor je klaar staan in de safaritent.

Hotels, vakantiehuizen & vakantieparken

Uiteraard zijn er in Ierland ook verschillende hotels, vakantiehuizen en vakantieparken waar je onbezorgd kunt overnachten. Hotels in allerlei prijsklassen. Dus ontzettend luxe hotels met sauna’s en zwembaden, maar ook goedkope vakantiehuisjes waar een simpel bed staat en een klein keukentje. Kortom; je kunt in Ierland overnachten met alle luxe de je wilt, maar er zijn ook voldoende goedkope opties.

Goedkoop hotel boeken? Bekijk de beste aanbiedingen!

Goedkope hotels

Tips goedkoop overnachten in Ierland

Ben je van plan een rondreis door Ierland te maken en wil je graag goedkoop overnachten? Wij zetten een aantal tips voor je op een rij zodat jij goedkoop kunt overnachten in Ierland.

  • Er zijn in Ierland verschillende goedkope hotels en hostels waar je voor een klein bedrag kunt slapen.
  • Reis buiten het hoogseizoen. In het laagseizoen zijn de prijzen een stuk goedkoper van zowel campings als vakantiehuisjes en cottages.
  • Als goedkope optie kan je natuurlijk gaan kamperen. Kamperen in Ierland is vaak goedkoper dan een overnachten in een hotel of vakantiepark.

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen!

Aanbiedingen bekijken