Single Reizen Ierland

Vakanties met andere singles

Single reizen zijn de laatste jaren ontzettend populair. Wat is er nou leuker dan met andere singles te reizen naar het prachtige Ierland. Samen genieten van de indrukwekkende natuur, met andere alleenstaanden lekker uiteten gaan en samen excursies ondernemen. Zo ontdek je samen met andere singles dit unieke land en maak je tegelijkertijd misschien wel nieuwe vrienden tijdens een gezellige groepsreis. Lees op deze pagina meer over single reizen Ierland.

Singlereis Ierland boeken? Bekijk de aanbiedingen van Kras!

Aanbiedingen bekijken

Verschillende single reizen

Er zijn verschillende soorten single reizen. Bedenk van te voren goed, wat voor soort vakantie je wilt beleven. Verschillen zitten onder andere in vervoer, wil je met het vliegtuig, met de bus of liever met eigen vervoer? In wat voor slaapaccommodatie wil je overnachten? Ga je voor een luxe hotel of juist een traditionele Bed & Breakfast. En denk ook na over de kamerindeling. Wil je een eenpersoonskamer of een kamer delen met een andere single? Al deze verschillen komen terug in de verschillende single reizen Ierland.

Groepsreis

Alle single reizen zijn in de vorm van een groepsreis. Een groepsreis is een vakantie waarbij je niet individueel rondreist, maar waarbij je met een vooraf onbekende groep medereizigers op pad gaat. Samen kan je rondreizen en het land ontdekken. Deze groepsreis kan op verschillende manieren worden ingevuld. In de meeste gevallen gaat het om een actieve groepsreis, waarbij je dus samen met anderen activiteiten onderneemt en de bestemmingen kunt ontdekken. Voorbeelden van vakanties voor singles zijn:

 • Rondreis
 • Last minute
 • Actieve vakantie
 • Wandelvakantie
 • Fietsvakantie
 • Stedentrip
 • Busreis

Voordelen single reis Ierland

Er zitten een heel aantal voordelen aan reizen speciaal voor singles en individuen. Je bent bijvoorbeeld niet op reis met allemaal stelletjes die de hele vakantie samen optrekken. Een single reis is juist altijd erg gezellig doordat iedereen bij elkaar betrokken is. Het is een groepsreis, maar dan met mensen die alleen op reis gaan. Een aantal andere voordelen:

 • Je kunt vaak aangeven dat je een eenpersoonskamer wilt; zonder hier extra voor te hoeven betalen.
 • Vaak een gezellige groep gelijkgestemden die geïnteresseerd is in elkaar.
 • Actieve vakanties waardoor je veel doet en ziet tijdens je vakantie.
 • Je hoeft niet in je eentje op vakantie, je bent namelijk op reis met een groepsreis.
 • Wil je juist liever even alleen zijn? Ook dat kan. Er heerst altijd een relaxte sfeer.

Direct boeken

Wil je direct een singlereis naar Ierland boeken? Dat kan! Bekijk het aanbod van onderstaande reisaanbieders. Deze hebben allemaal single reizen Ierland in hun reisaanbod.

Reisaanbieders en reisorganisaties

Naast verschillende soorten single reizen, zijn er ook een heel aantal verschillende reisaanbieders en reisorganisaties die deze vakanties aanbieden. De ene reisorganisatie is gespecialiseerd in wandelvakanties en daar boek je een wandelreis speciaal voor singles. Weer een andere reisaanbieder is juist gespecialiseerd in single reizen. De grote reisorganisaties bieden ook single reizen naar Ierland aan. Bij hen maak je gebruik van alle voordelen van hun jarenlange ervaring en goede contacten in Ierland.

TIP: Bekijk de pagina met reisaanbieders en reisorganisaties. Ontdek welke aanbieder jouw ideale singelreis Ierland aanbiedt. 

Reis voor singles boeken? Bekijk de aanbiedingen van Kras!

Gratis reisadvies

Wandelvakanties

Veel reisaanbieders bieden reizen voor singles aan naar Ierland in de vorm van wandelreizen. Een erg leuk idee, want zo leer je op een actieve manier je reisgenoten kennen. Wandelen in Ierland is enorm populair, Ierland kent verschillende mooie wandelgebieden en populaire wandeltochten. Populaire wandelroutes in Ierland zijn onder andere: Wicklow Way, Kerry Way en Burren Way. Onderstaande reizen zijn allemaal wandelvakanties speciaal voor singles en individuen.

Reis voor singles naar Ierland met Kras

Single reis naar Ierland met Kras

Kras reizen biedt een wandelreis speciaal voor singles. Wandel samen met anderen de bekende Wicklow Way. Deze 7-daagse groepsreis is inclusief ontbijt en diners. Je vliegt vanuit Amsterdam naar Dublin vanwaar je met een minibus naar de slaapaccommodatie rijdt. Bekijk meer over deze unieke groepsreis van Kras!

Single wandelreis van Kras
Single reizen naar Ierland met Aktiva Tours

Wandelen met Aktiva tours

Aktiva tours is gespecialiseerd in actieve vakanties binnen Europa. In het ruime reisaanbod zitten ook wandelvakanties naar Ierland, speciaal voor singles of individuen. Bekijk het aanbod en ontdek welke reis het beste bij jou past.

Single reizen van Aktiva tours

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen!

Aanbiedingen bekijken